Unelma

"Tiedän olevan hyvää ja kaunista enemmän kuin unelma onnesta tiedän olevan hyvää ja kaunista enemmän kuin unelma onnesta"
-Kolmas nainen-

Isoja haaveita, kevätauringossa tanssivia pieni unelmia.
Unelmat elävät, muuttavat muotoaan. Jotkut unelmat toteutuvat, jotkut odottavat omaa aikaansa. Joidenkin eteen tehdään töitä paljon, joku unelma toteutuu sattumalta. Joku kietoutuu kiinni kuin humala loppukesästä pergolan köynnöskehikkoon, ei päästä irti vaan kasvaa vahvemmaksi ja voimakkaammaksi.

Unelmoin kauan punaisesta tuvasta maalla. Omasta pihasta, puutarhasta, kasvihuoneesta, puutarhaonnesta. Pienistä varpaista kasvimaan mullassa. Tuo unelma takertui lahkeeseen, kiipesi siitä olkapäille eikä irrottanut otettaan.

Nyt saan kulkea ovesta sisään punaiseen tupaan. Katsella hankien alla uinuvaa puutarhaa, istua auringossa ja tutkiskella uusia unelmia.

Unelma, Asparagus setaceus

Unelma on yleinen huonekasvi, joka kuuluu ruokaparsojen sukuun. Nuorena unelma kasvaa pensasmaisesti ja vanhempana köynnöstäen. Versot voivat kasvaa jopa 1,5 metrin pituisiksi. Neulasmaiset lehdet, kukat pieniä ja vaaleita.

Viihtyy huoneenlämmössä, itä- länsi- ja eteläikkunalla, jopa pohjoisikkunallakin.
-Martat-


Asparagus setaceus


Unelmoidaan!
Hyvää naistenpäivää 😊


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY Helppo virkattu panta

Vesimelonin kasvatus

Yhden illan lapaset